RLS 3580 Bærekraftig reiseliv
GJELDER FOR STUDIEÅRET 2012/2013
|
RLS 3580 Bærekraftig reiseliv Kursansvarlig Georg Kamfjord Institutt Institutt for innovasjon og økonomisk organisering Semester Høst Studiepoeng 7,5 Undervisningsspråk Norsk Innledning Læringsmål Kunnskapsmål I kurset skal studentene tilegne seg grunnleggende kunnskaper og forståelse for reiselivets virkninger på natur, kultur, samfunn og økonomi på makro og mikro nivå. Studenten skal videre kunne forstå virkninger av implementering av bærekraftig turisme. Studentene skal kunne diskutere problemer ved å velge, måle, overvåke og evaluere bærekraftige indikatorer. I kurset skal studentene også tilegne seg kunnskap om relevante tema fra naturbasert turisme i Norge. Ferdighetsmål Holdningsmål
Dataverktøy Det benyttes ingen spesielle dataverktøy i kurset. Læreprosess og tidsbruk Kurset består av forelesinger, seminarer, ekskursjoner, studentpresentasjoner og ulike former for veiledning og tilbakemelding. Det forventes av studentene at de er godt forberedt til timene og deltar i det som er planlagt og avtalt i henhold til detaljert plan ved semesterstart. Anbefalt tidsbruk for studentene:
Arbeidskrav Studentene må i løpet av semesteret gjennomføre en oppgave individuelt eller i grupper på inntil tre studenter. Oppgaven må være godkjent for å få lov til å gå opp til eksamen. Oppgaven innleveres i It's learning. Eksamen Kurset avsluttes med en fire (4) timers individuell skriftlig eksamen som teller 100 % av karakteren. Eksamenskode(r) RLS 35801 - Skriftlig eksamen, teller 100 % for å oppnå karakter i kurset RLS 3580 Bærekraftig reiseliv, 7,5 studiepoeng. Hjelpemidler til eksamen Ingen hjelpemidler tillatt. Kontinuasjon Kontinuasjon avholdes hvert semester. Studenter som ikke får godkjent arbeidskravet i kurset får ikke avlegge eksamen. Det vil si at de må ta hele kurset på nytt ved senere gjennomføring. Studenter som ikke får bestått på skriftlig eksamen eller som ønsker å forbedre karakteren, kan ta kontinuasjonseksamen ved neste gjennomføring av eksamen. Tilleggsinformasjon |