NVH 2800 Integrerte forsyningskjeder - KONTINUASJONSEKSAMEN
GJELDER FOR STUDIEÅRET 2012/2013
|
NVH 2800 Integrerte forsyningskjeder - KONTINUASJONSEKSAMEN Kursansvarlig Eirill Bø Institutt Institutt for strategi og logistikk Semester Høst Studiepoeng 6 Undervisningsspråk Norsk Innledning Mål Å gi studentene en grunnleggende forståelse av hvilke utfordringer det er med å integrere forsyningskjeden samt hvilket økonomiske gevinster som ligger i dette konseptet. Det legges vekt på relasjonene mellom de forskjellige aktørene i forsyningskjeden og det fokuseres spesielt på fagområdene innkjøp og transport. Læringsmålene for kurset er:
Forkunnskaper Det forutsettes at kandidaten har gjennomført grunnkurs i logistikk, MAD 2114. Obligatorisk litteratur Bøker: Harrison, Alan and Remko Van Hoek. 2008. Logistics management and strategy : competing through the supply chain. 3rd ed. Harlow : Prentice Hall Financial Times. 344 p Artikler: Zheng, Jurong, Louise Knight, Christine Harland, Stuart Humby, Ken James,. 2007. ”An analysis of research into the future of purchasing and supply management” Annet: Eirill Bø. 2008. Transportkompendiet. Oslo: Handelshøyskolen BI Anbefalt litteratur Emneoversikt
Dataverktøy Gjennomføring Eksamen Innlevering av to case som hver teller 30%. Casene deles ut i begynnelsen av semesteret og kan leveres individuelt eller i grupper på inntil tre personer. I tillegg en 2-timers individuell flervalgseksamen (multiple-choice eksamen) som teller 40%. Eksamenskode(r) NVH 28001 - Prosessevaluering, teller 100 % for å oppnå karakter i kurset NVH 2800 Integrerte forsyningskjeder, 6 studiepoeng. Hjelpemidler til eksamen BI-definert eksamenskalkulator er tillatt. nder punktet eksamensinformasjon i studiehåndboken på web finnes det definisjoner av hjelpemidler ved skriftlig skoleeksamen. Legg særlig merke til bruk av kalkulator. http://www.bi.no/studiehandbok/hjelpemidler Kontinuasjon Dette kurset ble undervist for siste gang høsten 2010. Kontinuasjonseksamen tilbys hvert semester fom. høsten 2011 tom. våren 2013. Tilleggsinformasjon |
© Copyright Handelshøyskolen BI